Servicii ”Daniel Tranfer Aeroport” Brasov

Transfer Aeroport

Daniel Tranfer Aeroport Brasov

Compania ”Daniel Tranfer Aeroport” Brasov, va asigura in conditii de lux, transportul catre si de la aeroport atat din Brasov cat si orice alta locatie din tara.
In aeroport soferul va va intampina la iesirea din zona de securitate, va va conduce la masina, apoi in cel mai scurt timp veti ajunge la adresa dorita.

In cazul in care doriti un transfer catre aeroport, la ora stabilita soferul va va ridica de la adresa specificata si veti fi transferat la intrarea cea mai apropiata a terminalului.
Compania ”Daniel Tranfer Aeroport” Brasov asigura nonstop (24 ore/7 zile pe saptamana) servicii de transport de calitate ireprosabila cu microbuse Mercedes Viano cu 7+1 locuri sau cu autoturisme Mercedes clasa E.

Trasfer intern Brasov

Daniel Tranfer Aeroport Brasov

Sunteti un om de afaceri sau doar un turist? Compania ”Daniel Tranfer Aeroport” Brasov va asigura transportul in Brasov pentru intalnirile de afaceri, conform programului dumneavoastra. Orice modificare de ultima ora, va fi luata in cosiderare si respecata, programul dumneavoastra putand fi modificat oricand conform dorintei dumneavoastra.

Soferul nostru va va putea asista, indiferent daca doriti sa faceti cumparaturi, sa luati masa in oras sau daca veti dori sa vizitati unele dintre cele mai importante puncte de atractie turistica ale orasului Brasov.

Transfer intre orase

Daniel Tranfer Aeroport Brasov

Pentru calatorii in afara Brasovului, Compania ”Daniel Tranfer Aeroport” Brasov va pune la dispozitie microbuse Mercedes Viano sau autoturisme Mercedes clasa E!


Noi vom avea grija ca dumneavoastra sa aveti o calatorie cat mai placuta, intr-o masina spatioasa, eleganta, avand la dispozitie un sofer profesionist gata sa raspunda in orice moment oricarei solicitari din partea dumneavoastra!

Masinile confortabile puse la dispozitie de compania noastra, soferii profesionisti, discreti si buni cunoscatori ai traseelor de calatorie, vor face din deplasarea dumneavoastra o calatorie confortabila si sigura, astfel incat veti ajunge la destinatie relaxati si multumiti!

Vacante/ Excursii

Daniel Tranfer Aeroport Brasov

Doriti sa vizitati obiectivele turistice ale Romaniei?

Compania ”Daniel Tranfer Aeroport” Brasov va ofera tururi personalizate in functie de alegerile clientilor. Va punem la dispozitie o masina sigura cu un sofer profesionist, pregatint in orice moment sa raspunda cererilor dumneavoastra, astfel incat oricare ar fi obiectivul dumneavoastra, va veti putea bucura de piesajele Romaniei sau de traseele alese, lasand orice grija deoparte si bucurandu-va de excursia dumneavoastra!

Daniel - Transfer Aeroport Brasov va pune la dispozitie cei mai buni soferi, vorbitori de engleza si germana si va stau la dispozitie 24/7. Oferim transport catre orice destinatie din Romania cat si in afara tarii. Transferurile la si de la Aeroporturile Internationale "Henri Coanda" Otopeni, "Aurel Vlaicu" Baneasa, "Ilie Rotariu" Sibiu, Transilvania - Tirgu Mures, Cluj, vizitarea obiectivelor turistice dorite, vacanta sau business, cu noi vor fi intotdeauna deosebite!

Prin serviciile pe care le oferim, dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri - turisti si parteneri de afaceri - astfel încat sa devenim un partener de incredere in calatorii de afaceri si vacante de succes!

Faptul ca peste 50% din clientii nostri sunt clienti fideli si veniti ca urmare a recomandarilor altor clienti care au fost foarte multumiti de promptitudinea, calitatea si flexibilitatea serviciilor noastre, ne impulsioneza si ne ne da incredere ca vom reusi sa ramanem in topul celor mai bune firme din Romania!